Φίλτρα Αέρος

ΑΕΡΟΣ

Ο καθαρός αέρας είναι κρίσιμος στην απόδοση της μηχανής και ουσιαστικός στη ζωή κάθε κινητήρα, δεδομένου ότι μια σύγχρονη μηχανή diesel απαιτεί τεράστιες ποσότητες αέρα για μια αποδοτική καύση. Η σωστή διήθηση αέρα είναι πολύ σημαντική για τη μηχανή, επειδή ακόμα και ο ελάχιστος ρύπος μπορεί να προκαλέσει τρομερή ζημιά. Κατακρατώντας κάθε είδους σκόνη, λάσπη, κομματάκια ελαστικού, ζωύφια και άλλα, τα ειδικά σχεδιασμένα φίλτρα αέρος μας εξασφαλίζουν την καλύτερη δυνατή απόδοση κρατώντας κάθε είδους μολυσματικούς παράγοντες μακριά από τα ευαίσθητα τμήματα της μηχανής.

ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ

Το φίλτρο πετρελαίου είναι εξίσου σημαντικό για τη μακροζωία του κινητήρα. Ένα καλοδιατηρημένο σύστημα τροφοδοσίας προσφέρει οικονομία και υψηλή απόδοση βοηθώντας όχι μόνο τη μηχανή, αλλά ταυτόχρονα συμβάλλοντας στην προστασία του περιβάλλοντος. Καθώς οι σύγχρονες μηχανές απαιτούν υψηλής καθαρότητας καύσιμο, τα φίλτρα καυσίμου νέας γενιάς είναι σχεδιασμένα ώστε να προσφέρουν την μέγιστη προστασία του κινητήρα, απαλλάσσοντάς τον από μολυσματικούς παράγοντες όπως νερό, σκληρούς ρύπους, μύκητες, βακτηρίδια, πίσσα και κερί μεταξύ άλλων.

Φίλτρα Πετρελαίου
Φίλτρα Λαδιού

ΛΑΔΙΟΥ

Το φίλτρο λαδιού είναι ζωτικής σημασίας στην απόδοση της μηχανής, διασφαλίζοντας τη θωράκισή της από κάθε λογής ακαθαρσίες που εισβάλλουν στο σύστημα, όπως ρύποι, χώμα, ή πετραδάκια. Τέτοιου είδους μολυσματικοί παράγοντες προκαλούν πρόωρη φθορά ή και ακόμα και την ολοσχερή καταστροφή του κινητήρα. Επίσης, το βρώμικο πετρέλαιο ή η αργοπορημένη αλλαγή πετρελαίου μπορούν να οδηγήσουν σε δαπανηρές ζημιές. Με το κατάλληλο φίλτρο λιπαντικού ελαίου μπορείτε να ελαχιστοποιήσετε το χρόνο επισκευών και να εξασφαλίσετε την άριστη λειτουργία του εξοπλισμού σας ακόμα και υπό τις πιό αντίξοες συνθήκες.

ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ

Αναγνωρίζοντας τη σημασία του υδραυλικού φίλτρου, η Filtreco, προσφέρει μεγάλη γκάμα για οποιαδήποτε εφαρμογή σε φορτηγά, αγροτικά μηχανήματα, μηχανήματα έργων, κλαρκ και άλλα. Καθώς τα υδραυλικά λάδια γεμίζουν ακαθαρσίες που προκαλούνται από χημικά, νερό και στερεά μικροσωματίδια μεταξύ άλλων, το φίλτρο προλαβαίνει το βούλωμα των υδραυλικών βαλβίδων που επιφέρει πολυδάπανες ζημιές. Παρατείνοντας τη ζωή του κινητήρα σας, η καθαριότητα των βαλβίδων και των υπολοίπων μερών του συστήματος διασφαλίζει μέγιστη απόδοση και αξιοπιστία.

Φίλτρα Υδραυλικά
Φίλτρα Νερού

ΝΕΡΟΥ

Η κακή συντήρηση του συστήματος ψύξης προκαλεί κατ ‘εκτίμηση 40% των πρόωρων ζημιών του κινητήρα. Προστατεύοντας τη μηχανή καθώς και τα υπόλοιπα μέρη του κινητήρα (κυλίνδρους, έμβολα και βαλβίδες μεταξύ άλλων) το φίλτρο νερού αποτρέπει τις υπερβολικά υψηλές θερμοκρασίες που κατά την διάρκεια της καύσης, κυμαίνονται μεταξύ 1.700°-2.500° C και μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο τη λειτουργία του. Διασφαλίζοντας το κατάλληλο περιβάλλον, το φίλτρο νερού λιπαίνει μέρη της μηχανής, προστατεύει από το πάγωμα και αποτρέπει τη διάβρωση. Έτσι, εξασφαλίζει την άψογη λειτουργία της μηχανής στη μέγιστη απόδοση.

ΚΑΜΠΙΝΑΣ

Τα φίλτρα αέρος καμπίνας είναι μέγιστης σημασίας τόσο στα επαγγελματικά οχήματα όσο και στα Ι.Χ. καθώς μειώνουν την ποσότητα των αερομεταφερόμενων ρύπων και σωματιδίων που εισέρχονται στο εσωτερικό του οχήματος μέσω σκόνης, γύρης και άλλων ατμοσφαιρικών ρυπογόνων ουσιών. Τα φίλτρα αυτά προστατεύουν την υγεία των επιβατών ακόμη κι όταν το όχημα βρίσκεται σε σήραγγα ή σε κυκλοφοριακή συμφόρηση, μειώνοντας  τη συσσώρευση σκόνης στο εσωτερικό της καμπίνας και αυξάνοντας την απόδοση του κλιματισμού του οχήματος. Έτσι εξασφαλίζεται ένα ασφαλές και καθαρό περιβάλλον ταξιδίου.

Φίλτρα Καμπίνας
Υδατοπαγίδες Dahl

ΥΔΑΤΟΠΑΓΙΔΕΣ DAHL

Αφαιρώντας 100% του νερού και 80% των στερεών σωματιδίων από το καύσιμο, οι υδατοπαγίδες Dahl εξασφαλίζουν τη μακροζωία του κινητήρα, και μειώνουν την εκπομπή καυσαερίου συμβάλλοντας έτσι σε ένα καθαρότερο περιβάλλον. Αποτρέποντας μία από τις κυριότερες αιτίες δυσλειτουργίας της μηχανής, η υδατοπαγίδα, εξοικονομεί καύσιμο και μειώνει την πιθανότητα βλάβης και το κόστος δαπανηρών επισκευών. Η Filtreco προσφέρει μεγάλη γκάμα διαχωριστήρων πετρελαίου Dahl για οποιαδήποτε εφαρμογή, καθώς και όλα τα απαραίτητα αναλώσιμα-ανταλλακτικά για τις περισσότερες νεροπαγίδες που κυκλοφορούν στην αγορά.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΛΙΠΑΝΣΗΣ

Η κεντρική αυτόματη λίπανση είναι μέγιστης σημασίας τόσο στα βιομηχανικά συστήματα όσο και σε κινητήρες οχημάτων, μηχανημάτων, ναυτιλίας και, γενικότερα, κάθε είδους μηχανολογικού εξοπλισμού καθώς περίπου το 30% των πρόωρων βλαβών τους προκαλείται από ελλιπή ή ανεπαρκή λίπανση. Η αυτοματοποίηση της διαδικασίας φροντίζει τις ανάγκες αναλίπανσης στα κατάλληλα σημεία, στην κατάλληλη ποσότητα, την κατάλληλη στιγμή. Με αυτό τον τρόπο κανένα σημείο δε μένει αγρασάριστο, αυξάνεται η ζωή του συστήματος, περιορίζεται το κόστος λειτουργίας και μειώνονται τυχών φθορές και διαρροές.

Συστήματα Αυτόματης Λίπανσης
Ειδικές Κατασκευές

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Εδώ και 35 χρόνια, η Filtreco κατασκευάζει φίλτρα υψηλής ποιότητας που έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν ακόμα και τις πιο απαιτητικές ανάγκες των πελατών μας. Προσφέρουμε άριστη ποιότητα, μέγιστη απόδοση και τεράστια ποικιλία φίλτρων —ειδικά βιομηχανικά φιλτρά υδραυλικών συστημάτων, φίλτρα ναυτιλίας, ειδικά σακκόφιλτρα αέρος, διαχωριστές νερού-πετρελαίου καθώς και ανακατασκευές μεταξύ άλλων. Η πολυετής εμπειρία μας και η πλούσια παράδοση σχεδιασμού και κατασκευής φίλτρων με οδηγό την καινοτομία και την προστασία του περιβάλλοντος, αποτελούν δέσμευση προς τους πελάτες μας.