ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από την ίδρυσή της το 1982 η Filtreco ακολουθεί μία βασική αρχή, την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη. Ξεκινώντας σαν μία μικρή οικογενειακή επιχείρηση με λιγότερους από πέντε υπαλλήλους, εδώ και 35 χρόνια, η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην εισαγωγή και εμπορία φίλτρων, εξυπηρετώντας πελάτες λιανικής, αναλαμβάνοντας παραγγελίες χονδρικής και προμηθεύοντας τεχνικές εταιρίες και βιομηχανίες. Υπό τη φροντίδα και πολυετή εμπειρία του κ. Κώστα Ρήγου, η Filtreco είναι περήφανη για τις αξίες της, τη συνέπειά της και το σεβασμό της στον πελάτη που αποτελούν το θεμέλιο της κουλτούρας και της επωνυμίας μας και αντικατοπτρίζονται σε κάθε προϊόν και υπηρεσία που παρέχουμε.

ΦΙΛΤΡΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ

Επιδιώκοντας συνεχώς την αναβάθμιση και την βελτίωση των υπηρεσιών και των προϊόντων μας, αποτελούμε μια από τις πλέον αξιόπιστες και καινοτόμες εταιρείες του χώρου. Η Filtreco, μεγαλώνοντας το δίκτυό της, έχει κατορθώσει να εδραίωσει τη θέση της στην ελληνική αγορά. Πλέον διαθέτουμε αντιπροσώπους σε όλες τις μεγάλες επαρχιακές πόλεις καλύπτοντας της ανάγκες της Βόρειας Ελλάδας αλλά και των νησιών. Επεκτείνοντας τη συνεργασία μας με κορυφαία ευρωπαϊκά εργοστάσια (Purolator Ισπανίας και τα Βρετανικά Crosland και Woodgate,) και λαμβάνοντας μέρος σε εκθέσεις διεθνούς φήμης, είμαστε πάντα ενήμεροι για τις καινοτομίες της αγοράς, που συμβάλλουν στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ

Έκτοτε η πορεία μας είναι συνεχώς ανοδική. Επεκταθήκαμε ακόμα περισσότερο, αυτή τη φορά με μία νέα συνεργασία: Το εργοστάσιο Baldwin Αμερικής. Κάτω από την ομπρέλα της Clarcor, και με πάνω από 5.000 προϊόντα στη διάθεσή της, ο διεθνούς βεληνεκούς νέος προμηθευτής μας, μας άνοιξε νέους ορίζοντες συνεργασίας εντός και εκτός Ελλάδος. Σύντομα οι εγκαταστάσεις μας υπερδιπλασιάστηκαν σε μέγεθος με την επέκταση της αποθήκης/κέντρου διανομής μας στον ιδιόκτητο χώρο μόλις ένα τετράγωνο από τό κεντρικό μας κατάστημα στην καρδιά της Αθήνας, στην οδό Σερρών 74. Η ποικιλία των προϊόντων μας είναι πλέον μεγαλύτερη από ποτέ, τόσο σε φίλτρα Baldwin όσο και σε αντιστοιχίες διεθνών εργοστασίων διασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή κάλυψη της κάθε σας ανάγκης.

ΟΡΑΜΑ – ΠΟΙΟΤΗΤΑ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Εδώ και 35 χρόνια στο χώρο, η Filtreco έχει καταφέρει να αντιμετωπίσει με επιτυχία τις προκλήσεις και τις απαιτήσεις της αγοράς. Με ένα άψογα καταρτισμένο δίκτυο συνεργατών και χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες που μας εμπιστεύονται χρόνια, συνεχώς προσπαθούμε για το καλύτερο. Η πολυετής εμπειρία μας, η τεχνογνωσία και το εξειδικευμένο προσωπικό μας, μας δίνουν τη δυνατότητα σχεδίασης και πραγματοποίησης κάθε είδους ειδικής κατασκευής, καλύπτοντας ακόμα και τις πιο απαιτητικές σας ανάγκες. Με ένα σύστημα αξιών που επιβάλλει τον σεβασμό στην παράδοση, στις καινοτομίες του μέλλοντος, αλλά και στο φυσικό περιβάλλον, η Filtreco είναι περήφανη να έχει περάσει στη δεύτερη γενιά ιδιοκτητών που εργάζονται προς τους ίδιους στόχους.